Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
https://barcaelling.ro/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif

Informatii livrare

Costuri transport si transport gratuit

In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele situatii:

Comanda pana in 500 lei, costul de transport este 25lei

Comanda mai mare de 500lei, transport gratuit

Livrarea se va face prin Fan Courier in termen de 24 ore. Pot exista exceptii independente de barcaelling.ro, cauzate de fluxurile mari de livrare la Fan Curier.

Fan Courier poate solicita o taxa suplimentara, in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometri suplimentari - pentru a verifica acoperirea Fan Courier, click aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar in situatia in care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul (coletele).

Procesarea comenzilor si livrarea coletelor

Comenzile online se proceseaza in maxim 24 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:

  • ridicare fizica din Galati
  • livrare prin serviciul de curierat rapid;


14 zile drept de retur

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).

Odata receptionate produsele vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar. Pentru a demara procesul de retur, te rugam sa completezi formularul de retur.

Barcaelling.ro este detinuta de SC NOVELL LMM S.R.L., Reg. Com.: J17/899/2016, CUI: RO36180530 sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Barcaelling.ro  este detinuta de S.C. NOVELL LMM S.R.L., Reg. Com.: J17/899/2016, CUI: RO36180530