Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
https://barcaelling.ro/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif

Conditii de plata!

Modalitati de plata

I. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) standard sau in rate

Novell LMM SRL vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata furnizate de EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro). In acest fel Clientii au la dispozitie un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a operatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


In cazul incercarilor de plata nefinalizate din orice motiv, barcaelling.ro nu va rezerva produsele pentru comanda respectiva. Clientul va verifica daca banii au fost retrasi din contul sau de catre procesatroul de plati EuPlatesc.ro pentru achizitia facuta la barcaelling.ro iar in contul de client statusul platii comenzii sale este "platita".

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1) Adaugi produsele dorite in cos si dai click pe trimitere comanda;
2) La pasul 3 la trimiterea comenzii alegi "Plata cu cardul in rate (Plata online cu cardul bancar esalonata in rate, fara dobanda)" si trimiti comanda;
3) Vei fi redirectat la pagina de procesare a platii, unde poti introduce numarul card-ului.
4) Apesi butonul "Plateste in siguranta"

Puteti achita in maxim 4 rate rate lunare fara dobanda, produsele achizitionate de la barciaccesorii.ro prin intermediul EuPlatesc.ro, cu cardurile de credit emise de urmatoarele banci:

Alpha Bank - pana la 4 rate fara dobanda:


“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.BCR - pana la 4 rate fara dobanda:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!
Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website barcaelling.ro si beneficiezi de oferta standard de  4 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
•BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
•BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
•MasterCard GOLD EUR
•EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


BRD Finance - pana la 4 rate fara dobanda:


Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-alegi produsele dorite
-alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a)plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
b)plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Garanti  Bank card de credit pana la 4 rate fara dobanda


Banca Transilvania (Star BT) - pana la 4 rate fara dobanda:
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 12 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue PremiumII. Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata):
La inregistrarea Comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin transfer bancar (ordin de plata). Plata se va face in baza detaliilor transmise de Vanzator prin email, dupa confirmarea disponibilitatii Produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunerea in contul Smart Tools Distribution SRL mentionat in documentul de confirmare a Comenzii (Factura Proforma / Factura).

Livrarea Produselor va fi efectuata numai dupa creditarea in contul Vanzatorului a sumei integrale aferente Comenzii.

Pentru ca plata sa poata fi asociata Comenzii, este necesar ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul Comenzii sau al Facturii Proforma sau al Facturii Fiscale, astfel cum apare in emailul de confirmare trimis de Vanzator prin email.

Comanda va fi anulata in cazul in care contul Vanzatorului nu este creditat in termen de 3 zile lucratoare de la data la care Clientul a primit prin email confirmarea de disponibilitate a Produselor comandate.

III. Ramburs (Numerar la livrare):
Clientul poate opta pentru plata ramburs a Produselor, la data la care acestea sunt livrate prin firma de curierat ( FanCurier )

Plata ramburs se efectueaza in numerar, integral, la livrarea produselor, catre agentul care efectueaza livrarea. Agentul va inmana Clientului o chitanta de ramburs, pe care Clientul o va atasa facturii emise de Vanzator si care va reprezenta dovada achitarii in numerar a produselor livrate.

Limita in numerar pe care o poate accepta agentul care efectueaza livrarea este conform legislatiei in vigoare la data efectuarii comenzii, comenzile cu valori mai mari decat limita maxima pentru platile in numerar impusa de legislatia in vigoare, vor putea fi achitate doar prin card bancar sau transfer bancar (ordin de plata).