Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
https://barcaelling.ro/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif

Despre Noi

Despre noi

NOVELL LMM SRL importa si comercializează la nivel național o gamă largă de produse nautice pentru uz profesional si agrement de la producatori consacrati pe plan mondial. Barci pneumatice Elling, barci RIB din aluminiu si pneumatice Gala Canada, accesorii FASTen Borika, barci din aluminiu UMS, motoare electrice Flover - Coreea de Sud, caiace Neris si catamarane Ducky. Portofoliul nostru cuprinde în exclusivitate o gamă largă de produse de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene cu certificate TUV EN ISO, Directiva Europeana 2013/53/EU, in fabrici din tari precum Ucraina, Canada, Coreea de sud, Italia. 

ELLING - Producator ucrainean de barci pneumatice ( gonflabile ) din PVC, precum si barci RIB si echipamente pentru ambarcatiuni. Tehnologia de sudare a cilindrilor este sudarea cu aer cald ( termosudare ). Pentru lipirea accesoriilor de pe ambarcatiune se folosesc adezivi speciali. Elling inseamna INOVATIE, compania a brevetat  mai multe produse revolutionare, acestea fiind protejate la nivel mondial de drepturi de autor. Am aminti de o parte dintre acestea, trimaranul KB310 SI KB350 dar si seria de moto-caiace Kardinal cu chila in ,,V,, si un design special al carenei care i-au sporit proprietatile aerodinamice.


GALA barci RIB cu carena din aluminiu ( RIB- Rigid Inflatable Boat )

GALA» este un nou proiect internațional, înființat în 2015 de GALA MARINE INTERNATIONAL Inc, Canada. și se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de noi generații de RIB-uri din aluminiu și barci gonflabile pliabile.

Caracteristicile cheie și cele mai puternice ale GALA sunt:

  • Inginerie superioară cu o serie de modele și idei absolut noi și revoluționare,
  • producție europeană cu cele mai bune materiale și manoperă,
  • Calitate excepțională și preț imbatabil


UMS MARINE -barci din aluminiu, complet sudate

Compania ucraineană UMS a fost fondată în 2000 și este proiectant și producător de bărci din aluminiu pentru uz profesional.
Astăzi ambarcațiunile noastre sunt operate în Ucraina, Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Norvegia și alte țări. Clienții noștri sunt serviciile de paza de coasta, militari, vamali, polițiști și altele.

BORIKA – accesorii pentru ambarcatiuni FASTen

Înființată în 1999, BORIKA este astăzi cel mai mare producător ucrainean de accesorii pentru aproape orice tip de ambarcațiuni plutitoare, inclusiv bărci, bărci, caiace și iahturi. Produsele noastre combină calitate înaltă și prețuri accesibile. Datorită implementării active a inovațiilor, produsele sub marca BORIKA au câștigat faimă și recunoaștere nu numai în Ucraina, ci și cu mult dincolo de granițele sale.

Produsele Fasten Borika sunt atât de simplu de instalat și de operat încât chiar și un începător își poate echipa cu ușurință barca, barca sau caiacul cu accesorii care îi vor face vacanța mai confortabilă fără eforturi mari.

Datorită produselor BORIKA care îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și siguranță, utilizatorii vor putea crea o configurație unică a barcii lor. În același timp, este întotdeauna posibilă reechiparea unei bărci sau caiac, modernizarea unei bărci sau a unui iaht în funcție de noile nevoi ale proprietarului.

Împreună cu produsele noastre, cumpărătorul primește garanție de înaltă calitate și servicii post-garanție.

Cu produsele BORIKA, ambarcatiunea dvs va deveni multifuncțională, confortabilă și elegantă, oferindu-i oportunități ample pentru a stăpâni noi tipuri de recreere activă pe apă.


FLOVER - motoare electrice pentru ambarcatiuni

CSM TECH CO., LTD, cu sediul în Busan – Coreea de Sud, este o companie care produce motoare de curent continuu și linii de asamblare automate furnizate producătorilor auto de renume mondial, printre care Hyundai si Kia. De peste 20 de ani, de la înființarea în 1990, CSM TECH CO., LTD este o companie orientată către tehnologie, tehnologii necesare nu numai pentru producția de motoare de curent continuu, ci și pentru echipamentele de fabricație automată ale produsului.


Echipa noastra este pregatita sa va ofere cele mai bune sfaturi orientate pe nevoile si bugetul dumneavoastra.


Referinte clienti